Metrofest 5

Silvia Tabaku
09/12/2021

Metrofest 5 – “Drama shqipe si formë njohjeje dhe kërkimi”. Për të pestin vit me radhë, Teatri Metropol organizon festivalin dedikuar veprës shqiptare të arkivit, një realizim që i përket trashëgimisë dramatike, teatrit dhe edukimit.Në këtë edicion janë përzgjedhur për t’u vendosur në skenë larmi tekstesh që i përkasin viteve 1900.

Imagjinoni ç’mund të ndodhë nëse takohen autorë të një kohe më të vjetër dhe krijues të rinj me një mori spektatorësh teatri që argëtohen dhe mbështesin … emocionohen, reflektojnë, shkëmbejnë të qeshura, lot, ide, bashkëndajnë njerëzillëk dhe premtojnë vazhdimësi! Lajmëroni miqtë, ju mirëpresim! 4 Nëntor – 9 Dhjetor 2021 në Teatri Metropol – Qëndra Kulturore Tirana.

Për më shumë informacion ndiqni:

Instagram

Facebook

☎ Info & Rezervime: +355 67 227 0668

Më shumë