SING 2

Silvia Tabaku
20/12/2021

Buster Moon dhe miqtë e tij duhet të bindin yllin e muzikës rock, Clay Calloway, për t’u rikthyer edhe një herë në skenë me ta.

Për biletat mund të paraqiteni në Cineplexx TEG dhe QTU.

Më shumë