“Një tingull, një shpresë”

Silvia Tabaku
23/12/2021

Në vigjilje të festës të Krishtlindjes, Bashkia e Tiranës organizon koncertin “Një tingull një shpresë”. Lajmëro miqtë e familjarët tuaj dhe shihemi në datë 24 dhjetor, ora 19:00, Sheshi “Skënderbej”.

Më shumë