A FLASIM PËR BURRAT?

Silvia Tabaku
31/01/2022

Tre mikesha, secila me karakterin e saj të veçantë, punën dhe problemet e saj, të cilat bëjnë që të jenë tre personazhe të ndryshme me problematikat që sot i hasim çdo ditë. Ato takohen që të flasin me njëra-tjetrën për problemet e tyre, i tregojnë gjithçka njëra-tjetrës, i besojnë opinionit dhe mendimit te  njëra-tjetrës…dhe sigurisht, tema e preferuar e grave janë burrat…

Komedia që mbushi sallat në të gjithë Shqipërinë nga kërkesat e shumta, rikthehet në Tiranë për herë të tretë në datat :

23-24-25-26-27 Shkurt

ora 19:00 tek Salla e Madhe

Ndërkohë ju mund të rezervoni vendin tuaj në nr. e telefonit:

📞 04 222 3022 | 068 2000 650
🕖 BILETARIA | 9:00-13:00 & 16:00-19:00

🎫 ÇMIMI | 5️⃣0️⃣0️⃣ Lekë

Për më shumë informacion mjafton të klikoni më poshtë:
Instagram
Facebook
http://teatrikombetar.gov.al/
+355 4 222 8933

Adresa: Rruga”Sami Frashëri”, Qendra “ArTurbina”, Tiranë

Më shumë