Përplasje Gjaku

Silvia Tabaku
17/02/2022

Një bandë e re kriminale shqiptare përpiqet pa rregulla të dominojë tregun e shpërndarjes së drogës dhe prostitucionit në qytetin e Firences, por së shpejti do të duhet të merret me mafian napolitane, e cila e sheh veten të përjashtuar nga kontrolli i tregut të paligjshëm. Protagonisti kryesor është një ish i dënuar i quajtur Andi Deda, i cili në pjesën më të madhe të historisë është i detyruar të veprojë si një nishan në emër të policisë në strukturën mafioze shqiptare për problemet e vjetra të drejtësisë që do ta çonin përsëri në burgjet e atdheut .

Titulli origjinal:Përplasje gjaku
Filmi fillon:17.02.2022
Zgjatja e filmit:86 Minuta
Shteti/Viti:ITA/2021
Lloji:Aksion
Aktorë:Vitor Deda, Tarzan Prroni, Marsel Ujkaj, Giulio Dicorato, Walter Lippa, Anton Pjetri
Regjisori:Vitor Deda
Distributori:Cinemania

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë-E diel 19:00

Cineplexx QTU

E hënë-E diel 20:45

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Cineplexx TEG
Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan

Më shumë