Cirku Kombëtar

Silvia Tabaku
11/03/2022

Të nderuar artdashës të artit të Cirkut.
Cirku Kombëtar me çeljen e sezonit të ri artistik rifillon shfaqjet në arenë, çdo të shtunë dhe të dielë, duke filluar nga data 25 & 26 shtator 2021.
Fëmije, Prindër, Gjyshe e Gjyshër ju mirëpresim çdo të shtunë dhe të dielë në orën 11.00.
Biletat i gjeni pranë sportelit të Cirkut Kombëtar, ose mund ti prenotoni në numrin e telefonit +355 4 225 6290.
Duke respektuar rregullat sipas protokollit anti covid.

Për më shumë informacion mund të kontaktoni:
+355 4 225 6290
Facebook
cirkukombetar.al

Më shumë