Dog

Silvia Tabaku
19/03/2022

Dy ish ushtarë bashkohen kundër dëshirës së tyre në udhëtimin rrugor të jetës. Briggs (Channing Tatum) dhe Lulu vrapojnë në bregun e Paqësorit për të shkuar në funeralin e një ushtari tjetër në kohë.

Titulli origjinal:Dog
Filmi fillon:17.03.2022
Zgjatja e filmit:101 Minuta
Shteti/Viti:USA/2022
Lloji:Komedi
Aktorë:Channing Tatum, Luke Forbes, Ethan Suplee, Jane Adams, Kevin Nash
Regjisori:Reid Carolin, Channing Tatum
Distributori:Blitz film i video distribucija d.o.o.

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë – E mërkurë 15:30; 17:00; 19:10; 21:10
E shtunë – E diel 12:20; 14:45; 17:00; 19:10; 21:10

Cineplexx QTU

E hënë – E mërkurë 17:40; 19:45
E shtunë – E diel 17:40; 19:45

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Cineplexx TEG
Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan

Më shumë