Lulet e Idës së vogël

Silvia Tabaku
28/03/2022

🌸LULET E IDËS SË VOGËL 🌸 ➡️ ju pret Të shtunën dhe Të dielën ⏰1️⃣0️⃣.3️⃣0️⃣.
🎭Një shfaqje edukative, plot ngjyra 🌈, muzikë🎶, e vallëzim🕺💃
🎫REZERVONI në 📲 069 57 177 46 ose në inbox.
BILETA |100 LEKË

Për më shumë mund të ndiqni:
Facebook
Instagram
tkeks.al

Më shumë