LA BEAUTE DU GESTE

Silvia Tabaku
31/03/2022

Stand up comedy “LA BEAUTE DU GESTE”. Me komedianin e njohur PATRICK VEISSELIER.

3️1 MARS
🕖 ORA 1️⃣6️⃣:0️⃣0️⃣
📌 SALLA E MADHE – ARTURBINA

“La Beaute du Geste” është një ‘Stand Up Comedy’ me producent z.Hazis Vardar. Shfaqja vjen e shoqëruar dhe nga një ekip televiziv Francez për të bërë edhe një promovim të Shqipërisë.

HYRJA E LIRË.
Shfaqja është në gjuhën franceze.

Për më shumë informacion mjafton të klikoni më poshtë:
Instagram
Facebook
http://teatrikombetar.gov.al/
+355 4 222 8933

Adresa: Rruga”Sami Frashëri”, Qendra “ArTurbina”, Tiranë

Më shumë