E VËRTETA

Silvia Tabaku
02/04/2022

🆕️ E VËRTETA
| regjia Spiro Duni

🗓 E PREMTE – E SHTUNË – E DIEL
➡️ 2️⃣9️⃣ – 3️⃣0️⃣ PRILL & 1️⃣ MAJ
🕖 1️⃣9️⃣:0️⃣0️⃣
📍 SALLA E MADHE / ARTURBINA

MOS E HUMBISNI❗️

Një komedi fantastike nga Florian Zeller, nën drejtimin e regjisorit Spiro Duni dhe interpretimin brilant të aktorëve:

DONALD SHEHU
FLAURA KURETA
GENTI DEÇKA
NIADA SALIASI

Kompozitore dhe interpretuese e këngës së shfaqjes: ELINA DUNI

🕐 BILETARIA | 9:00-13:00 & 16:00-19:00
☎️ Tel.: 04 222 3022 | 068 2000 650
🎫 ÇMIMI | 5️⃣0️⃣0️⃣ Lekë

👩‍🎓👨‍🎓Tarifat e reduktuara për studentët e pajisur me kartë të vlefshme studenti (subjekt i dorëzimit të fotokopjes së saj):
🎫 2️⃣5️⃣0️⃣ Lekë

⛔️ Mosha e përshtatshme: +16

Për më shumë informacion mjafton të klikoni më poshtë:
Instagram
Facebook
http://teatrikombetar.gov.al/
+355 4 222 8933

Më shumë