Art

Leviatani Mekanik

Silvia Tabaku
04/04/2022

Kuajt që kanë tërhequr vëmendjen e të gjithëve, vendosur te shkallët e kryeministrisë, janë pjesë e ekspozitës në #COD “Leviatani Mekanik” nga artisti Ergys Krisiko.

Por cila është domethënia e tyre?
Zbulojeni duke na vizituar!

Ju mirëpresim nga e hëna në të premte, në oraret 09:30-14:00 / 17:30-20:30 dhe të shtunën në 17:30-20:30.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
04 227 7546
cod.al

Adresa: Kryeministria, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë

Galeri

COD

Silvia Tabaku

Më shumë