Petja dhe Ujku

Silvia Tabaku
04/04/2022

Më 2, 3 dhe 9, 10 PRILL, te Amfitetari i Tiranës, vjen FALAS, përralla muzikore “Petja dhe ujku”! 😍

Vlerat e larta artistike, origjinaliteti i formës dhe njëkohësisht fuqia komunikuese, i kanë siguruar vepres sukses të padiskutueshëm në nivel ndërkombëtar!

Premiera në skenë, është një vlerë e shtuar për edukimin e brezit të ri. Mos e humbisni! 👌🏼

Ju presim! Ora 11:00 🕚

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Instagram
Facebook
tirana.al

Më shumë