Pa zë

Silvia Tabaku
06/04/2022

🎭PA ZË 🎭
❗Katër shfaqjet e fundit në datat➡️ 21-22-23-24 Prill ora 1️⃣9️⃣:0️⃣0️⃣.
Kasandra shpalos konfliktin e brendshëm për të ndjekur dëshirat e saj, apo të jetojë në një fasadë, atë që të tjerët duan të shohin.
Regjia | Klaudia PIROLI
Aktore| Vlera PYLLA , Enisa HYSA
REZERVONI 📲 069 57 177 46 ose në inbox
🕐 BILETARIA E MARTË – E DIEL| 9:00-13:00 & 16:00-19:00
🎫 ÇMIMI I BILETËS
E ENJTE | 3️⃣0️⃣0️⃣ Lekë
E PREMTE- E DIEL | 5️⃣0️⃣0️⃣ Lekë
STUDENTË/PENSIONISTË – 300 Lekë
⛔️ Mosha e përshtatshme: +16

➡️ PA ZË 🎭është një udhëtim tronditës dhe plot humor në psikikën femërore.
“Pa zë” ndjek një grua, për një ditë, teksa ajo përpiqet të gjejë zërin e saj. Dy interpretues shprehin konfliktin e brendshëm që ekziston brenda kokës së një gruaje moderne: shtytja dhe tërheqja, e kaluara dhe e tashmja, përparimi dhe regresioni.

Për më shumë mund të ndiqni:
Facebook
Instagram
tkeks.al

Më shumë