Art

EPITAF

Silvia Tabaku
08/04/2022

Të nderuar miq, Galeria FAB ka kënaqësinë t’ju ftojë në ekspozitën personale të artistes:
Egla MEMAJ.
“EPITAF”
Hapja: E enjte, 7 Prill, ora 19.00.
Kohëzgjatja: 7 prill – 17 prill 2022.
Galeria FAB,
Fakulteti i Arteve të Bukura
Universiteti i Arteve
Rr. I. Rrugova, nr. 22, Tiranë
Oraret 10.00 – 13.30 dhe 18.00 – 21.00.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
068 604 7899
www.uart.edu.al

Adresa: Universiteti i Arteve, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë

Më shumë