SWING MARATHON

Silvia Tabaku
15/04/2022

Jeni gati për një maratonë të vërtetë muzike dhe swing-u?🚃
#andrran‘tren rikthehet në 📣30 prill 2022!

Në Ditën Ndërkombëtare të Jazz-it, @hemingwaytirana ju fton të udhëtoni drejt ëndërrave më të bukura me #BeDixie Band, #Milanoans#AleG dhe plot surpriza të tjera.

🎼#internationaljazzday
🎶#swingmarathonV
🚂Loco Motive On
🌋Energy Full
☮️ Harmoni për të gjithë!

Më shumë