Art

LA SYLPHIDE

Silvia Tabaku
19/04/2022

“LA SYLPHIDE” rikthehet në #TKOB
27-28-29-30 PRILL – ORA 19:00

Historia e James, të riut skocez që magjepset nga një botë përrallore, rikthehet në TKOB në katër netë plot magji. Baleti romantik dhe plot emocion La Sylphide, i cili realizohet nga TKOB në bashkëpunim me Shkollën e Baletit.

✅Biletat shiten çdo ditë nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00 në sportelin e TKOB
Biletat kushtojnë 800 dhe 1000 lekë.

Ju mirëpresim!

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
Instagram

Adresa: Sheshi Skënderbej, Tiranë

Më shumë