Art

OLEN CESARI

Silvia Tabaku
21/04/2022

Në Pallatin e Kongreseve pas 3 vitesh rikthehet Olen Cesari Show!
✨ 2 netë të paharrueshme
🌟 Shumë të ftuar special dhe Laser Show
💥 Mos e humbisni natën magjike në Tiranë
☀️ 5-6 Maj, ora 19:30.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë