Celulë Seksuale

Silvia Tabaku
25/04/2022

🆕️ CELULË SEKSUALE
| nga Anna Longoretti

🗓 2️⃣7️⃣ – 2️⃣8️⃣ PRILL
🕖 ORA 1️⃣9️⃣:0️⃣0️⃣
📍SALLA E MADHE / ARTURBINA

4 gra në mosha të ndryshme që punojnë operatore telefonike dhe shesin lodra seksi…Marrëdhëniet, interesat, problemet, dashuritë dhe urrejtjet e tyre mund t’i ndiqni në këtë komedi të mrekullueshme, sjellë në skenë nga regjisori Donard Hasani dhe interpretuar në mënyrë brilante nga:

Naun Shundi
Shegushe Bebeti
Delinda Disha
Jorida Meta
Françeska Hysi

ℹ️ VETËM 2️⃣ SHFAQJE❗️
NXITONI TË REZERVONI VENDIN TUAJ:

🕐 BILETARIA | 9:00-13:00 & 16:00-19:00
☎️ Tel.: 04 222 3022 | 068 2000 650
🎫 ÇMIMI | 5️⃣0️⃣0️⃣ Lekë

⛔️ Mosha e përshtatshme: +16

Për më shumë mund të ndiqni:
Facebook
Instagram
tkeks.al

Më shumë