Dita më e bukur

Silvia Tabaku
29/04/2022

🔜 NJË SUPER-KOMEDI JU PRET KËTË FILLIM JAVE TË DASHUR MIQ:

DITA MË E BUKUR
𝘯𝘨𝘢 𝘋𝘢𝘷𝘪𝘥 𝘍𝘰𝘦𝘯𝘬𝘪𝘯𝘰𝘴

ℹ️ VETËM 3️⃣ SHFAQJE ❗️
🗓 2️⃣-3️⃣-4️⃣ MAJ | 🕖 1️⃣9️⃣:0️⃣0️⃣
📍 SALLA E MADHE @ ARTURBINA

Dita më e bukur për një çift është dita kur vjen në jetë një fëmijë. Natalie gjendet ne maternitet e sapo ka lindur femijën e saj të tretë, i cili është një djalë. Për bashkëshortin e saj, Pierrin, kjo është dita më e bukur sepse ai është bërë me një djalë, pas 2 vajzave të tjera nga martesa me Natalinë. Ai fton Michelin, mikun e tij më të mirë, që t’i tregojë djalin e tij në maternitet, por kjo vizitë nuk do të shkojë ashtu siç pritej, pasi Micheli vjen me të dashurën e tij…dhe shumë sekrete do të zbulohen gjatë kësaj vizite…

Nën interpretimin brilant të aktorëve:
𝗔𝗱𝗲𝗹𝗶𝗻𝗮 𝗠𝘂𝗰̧𝗮 | 𝗝𝗼𝗿𝗶𝗱𝗮 𝗠𝗲𝘁𝗮 | 𝗚𝗲𝗻𝘁𝗶𝗮𝗻 𝗭𝗲𝗻𝗲𝗹𝗮𝗷 | 𝗞𝗹𝗼𝗱𝗶𝗮𝗻 𝗛𝗼𝘅𝗵𝗮 | 𝗦𝗵𝗲𝗶𝗹𝗮 𝗛𝗮𝘅𝗵𝗶𝗿𝗮𝗷

ℹ️ VETËM 3️⃣ SHFAQJE❗️NXITONI TË REZERVONI VENDIN TUAJ:

🕐 BILETARIA | 9:00-13:00 & 16:00-19:00
☎️ Tel.: 04 222 3022 | 068 2000 650
🎫 ÇMIMI | 5️⃣0️⃣0️⃣ Lekë

Për më shumë informacion mjafton të klikoni më poshtë:
Instagram
Facebook
http://teatrikombetar.gov.al/
+355 4 222 8933

Më shumë