Jashtë bie borë

Silvia Tabaku
02/05/2022

🔜 NJË KOMEDI BRILANTE PO VJEN:

𝗝𝗔𝗦𝗛𝗧𝗘 𝗕𝗜𝗘 𝗕𝗢𝗥𝗘
autor | Vincenzo Salemme
regjisor | Hervin Çuli

🗓 5️⃣•6️⃣•7️⃣•8️⃣ MAJ
📌 SALLA E MADHE / ARTURBINA

Protagonistët e historisë janë tre vëllezër, të cilët takohen sërish pas vdekjes së nënës së tyre për të lexuar testamentin…por kush do e trashëgojë shtëpinë? Françesko i mbiquajtur Çiçone, vëllai i sëmurë që rezulton të jetë shumë dinak, Enzo, një kantautor i dëshpëruar që u largua nga shtëpia në moshën 18-vjeçare dhe s’u kthye më kurrë apo Stefano, një punëtor që ka qenë gjithmonë pranë nënës dhe Çiçones, por që po shkon në depresion për shkak të të dashurës së tij, me të cilën duhet të martohet së shpejti?

Me interpretimin fantastik të aktorëve:
HERVIN ÇULI
HELIDON FINO
HYSEN MULLAJONUZI
& MARIO ELEZI

MOS E HUMBISNI❗️

ℹ️ VETËM 4️⃣ SHFAQJE❗️NXITONI TË REZERVONI VENDIN TUAJ:

🕐 BILETARIA | 9:00-13:00 & 16:00-19:00
☎️ Tel.: 04 222 3022 | 068 2000 650
🎫 ÇMIMI | 5️⃣0️⃣0️⃣ Lekë

MOS E HUMBISNI❗️

Për më shumë mund të ndiqni:
Facebook
Instagram
tkeks.al

Më shumë