VDIS DUKE QESHUR

Silvia Tabaku
09/05/2022

RIKTHEHET NË TIRANË KOMEDIA E MREKULLUESHME:

VDIS DUKE QESHUR
regjia | Ilir BOKSHI

🗓 1️⃣1️⃣•1️⃣2️⃣•1️⃣3️⃣•1️⃣4️⃣•1️⃣5️⃣ MAJ
🕖 ORA 1️⃣9️⃣:0️⃣0️⃣
📍SALLA E MADHE | ARTURBINA

Një super shfaqje plot me situata dhe batuta befasuese, humor të bukur dhe atmosferë të gëzuar ! Ejani të ndiqni lojën e mrekullueshme të aktorëve:

Olta Daku | Luiza Xhuvani | Zamira Kita
Paola Kodra | Silvio Goskova

➡️VETËM 5️⃣ SHFAQJE❗️

📞 REZERVO | 068 2000 650 & 04 222 3022
🕐 ORARI | 9:00-13:00 & 16:00-19:00
🎫 ÇMIMI: 5️⃣0️⃣0️⃣ Lekë

Për më shumë mund të ndiqni:
Facebook
Instagram
tkeks.al

Më shumë