Cirku në qytetin tënd

Silvia Tabaku
10/05/2022

Të vegjël apo të rritur, askush nuk mund t’i rezistojë magjisë dhe emocioneve që përcjell një shfaqje cirku. 🎪🎪

@cirkukombetar në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit sjellin përgjatë muajit Maj në Amfiteatrin e Tiranës “Cirku në qytetin tënd”. Artistët akrobatë do të sjellin numra të përzgjedhur për të gjithë .
Mos mungoni në datat 6,14,18 dhe 28 Maj, ora 18:30.

Më shumë