E shtunë në COD

Silvia Tabaku
11/05/2022

Ju ftojmë këtë të shtunë në COD për t’u kushtuar disa momente argëtimi dhe rekreacioni fëmijëve, të vegjël e të mëdhenj.

Ejani të zbuloni të gjitha surprizat që kemi përgatitur si edhe të bëni miq të rinj.

📸Prindërit, gjyshet dhe gjyshërit mund të vizitojnë ekspozitën e fotografit të famshëm Steve McCurry, ndërkohë që fëmijët do të jenë duke u argëtuar me shokët dhe stafin e përkushtuar të COD-it.

Data 11 Qershor 2022!
Ju mirëpresim në orarin 09:30 – 14:00.

📍Hyrja e lirë!

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
04 227 7546
cod.al

Adresa: Kryeministria, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë

Më shumë