Art

Ballo me maska

Silvia Tabaku
12/05/2022

📣”Ballo me maska” produksion i plotĂ« i Teatro Regio Di Parma mbĂ«rrin nĂ« TiranĂ«. đŸ€ž

✅Pas nĂ«nshkrimit tĂ« PROTOKOLLIT TË BASHKËPUNIMIT tre vjet mĂ« parĂ« nga Drejtoresha e PĂ«rgjithshme e #TKOBAP, znj.Zana Çela dhe Drejtoresha e PĂ«rgjithshme e Teatro Regio Di Parma znj.Anna Meo, konkretizohet ky protokoll me shfaqjen e operas “Ballo me maska” nĂ« 1,2,3 dhe 4 qershor 2022 nĂ« skenĂ«n e TKOB.

✅Produksioni i plotĂ« me skenografinĂ« e 1913 rikonstruktuar pak kohĂ« mĂ« parĂ«, kostumet, regjia skenike, light designer dhe stafi teknik italian do tĂ« realizohet sĂ«bashku ne super skuadrĂ«n e #TKOB.

✅ NjĂ« projekt afatgjat me Teatro Regio Di Parma i cili nĂ« 2023 do tĂ« vijojĂ« me operan “Traviata” dhe nĂ« 2024 me operan “Rigoleto”.

Biletat fillojnë shitjen prej datës 16 maj në sportelin e #TKOB.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
Instagram

Adresa: Sheshi SkĂ«nderbej, TiranĂ«

Më shumë