Kukulla

Silvia Tabaku
16/05/2022

‼️KUKULLA ‼️
➡️komedia vjen në katër mbrëmjet e fundit në datat 9️⃣-1️⃣0️⃣-1️⃣1️⃣-1️⃣2️⃣ Qershor ora 2️⃣0️⃣:0️⃣0️⃣.
🎭Një komedi për mendësinë e meshkujve ballkanas, komplekset dhe trajtimin e femrës si pronë, pa marrë parasysh dëshirat e mendimet e saj, si një “Kukull”.
🎫REZERVONI në📲0695717746 ose në inbox.
🕐 BILETARIA E MARTË – E DIEL| 9:00-13:00 & 17:00-20:00 ArTurbina
🎫 ÇMIMI I BILETËS
E ENJTE | 3️⃣0️⃣0️⃣ Lekë
E PREMTE- E DIEL | 5️⃣0️⃣0️⃣ Lekë
STUDENTË/PENSIONISTË – 300 Lekë

Për më shumë informacion mjafton të klikoni më poshtë:
Instagram
Facebook
http://teatrikombetar.gov.al/
+355 4 222 8933

Adresa: Rruga”Sami Frashëri”, Qendra “ArTurbina”, Tiranë

Më shumë