MARTESA

Silvia Tabaku
16/05/2022

𝗠𝗔𝗥𝗧𝗘𝗦𝗔 * | 𝗔𝗻𝘁𝗼𝗻 𝗣. 𝗖̧𝗲𝗵𝗼𝘃 🖊
Regjia & Përshtatja | Driada Dervishi

VETËM 3️⃣ SHFAQJE❗️
2️⃣1️⃣, 2️⃣2️⃣ & 2️⃣3️⃣ Maj | Ora 1️⃣9️⃣:3️⃣0️⃣
📍 𝘈𝘮𝘧𝘪𝘵𝘦𝘢𝘵𝘳𝘪 𝘪 𝘓𝘪𝘲𝘦𝘯𝘪𝘵, 𝘛𝘪𝘳𝘢𝘯𝘦̈.

Gjithçka ndodh në një martesë.
Aty gjen nusen, që do të argëtohet, e një dhëndërr koprac. Po ashtu një bashkëshort, që është lodhur nga përgjegjësitë e ngarkesa që i jep çdo ditë e shoqja, e që do të pengojë dhëndrrin të martohet, duke i treguar sesi do të jetë pas një viti martese jeta e tij. Një vejushë elegante dhe plot sharm takon një pronar tokash dhe takimi përfundon në një duel! Një djalë i ri, i dashuruar, vendos të propozojë vajzën e ëndrrave të tij për martesë, mirëpo situata shkon në një debat mbi pronat, ku përfshihet gjithë familja.
Në fund, si në fund të çdo dasme, në fakt si në fund të çdo shfaqjeje, reflektim mbi kohën që ikën dhe të bukurën që nuk qëndron…

𝗥𝗲𝘇𝗲𝗿𝘃𝗼𝗻𝗶 𝗻𝗲̈ 𝟬𝟰𝟮𝟮𝟮𝟯𝟬𝟮𝟮 𝗼𝘀𝗲 𝟬𝟲𝟴𝟮𝟬𝟬𝟬𝟲𝟱𝟬
Orari i biletarisë: 9:00-13:00 & 17:00-20:00
Çmimi: 500 Lekë

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë