Programi i Amerikës

Silvia Tabaku
16/05/2022

Jeni gati?
Ju pret një javë me shumë ngjyra emocionesh për të festuar 100 vjetorin e marrëdhieve midis Amerikës🇺🇸 dhe Shqipërisë🇦🇱. Nga data 15- 21 Maj bëhuni pjesë e koncerteve, filmave dhe aktiviteteve të tjera dedikuar kulturës Amerikane🇺🇸.

Aktivitetet janë të hapura për publikun!🎉

Shfleto djathtas për tu njohur me programin.

______
Are you ready?
A week full of colorful emotions awaits you to celebrate the 100th anniversary of the relations between America🇺🇸 and Albania🇦🇱. From May 15-21 become of concerts, movies and other activities dedicated to American culture.

All events are open to the public!🎉

Swipe right to see the full program.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë