Art

Rin -VIZ- Art

Silvia Tabaku
16/05/2022

COD mirëpret artistët e rinj të Festivalit Ndërkombëtar të Artit Bashkëkohor “Rin-VIZ-Art” ! 🎨🎬

Nën drejtimin dhe kurimin e piktorit Helidon Haliti, të rinj nga e gjithë bota do të performojnë live në të gjithë hapësirën e COD-it në zhanre të ndryshme si pikturë, skulpturë, video art, etj.

Të martën, 17 maj, mirëpresim këdo që dëshiron të jetë spektator i kësaj shfaqjeje unike, ku arti bashkon botën përmes të rinjve në COD.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
04 227 7546
cod.al

Adresa: Kryeministria, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë

Më shumë