Art

Njihuni me aktivitetet më të reja në qendrën Tulla!

Silvia Tabaku
14/06/2022

Në datën 16 qershor në orën 9 pm @tullaculture ju fton në qendrën Tulla, për të ndjekur:

Guri’s blue window – jetesa e një ëndërrimtari të moshuar, i cili përballet me mungesat e tij, pa u dorëzuar!

A short Portrait Documentary
Nga Mauro Zaçe

Stock – Transformimi dhe transmetimi i vetes sime, në të njëjtin tingull dhe imazh të së kaluarës!
A Video-Art installation
Nga Kristanja Çene

@maurozace @christagnaa

Hyrja e lirë. 🎬📺

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
tulla.tv

Adresa: Rruga Medar Shtylla, Tiranë

Më shumë