Festojmë së bashku ditën e babait!

Silvia Tabaku
15/06/2022

Dita e Babait 👨🏻‍🍼👨🏻

Sa i duam baballarët! ❤️ Ata kujdesen për familjen, në edukimin dhe argëtimin e fëmijëve dhe në ndarjen e balancuar të punëve të shtëpisë. Ejani të festojmë së bashku një ditë kushtuar figurës së tyre.

🗓️ 19 Qershor
🕐 10:00 – 12:00 dhe 18:00 – 20:00
📍 Parku Rinia, Tiranë

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë