“Albanian Pop Rock” rikthehet përsëri!

Silvia Tabaku
16/06/2022

“Albanian Pop Rock” rikthehet përsëri në edicionin e gjashtë të saj me këngë shqiptare të trevave të ndryshme siç rrallë i keni dëgjuar.

Në skenën e Amfiteatrit të Tiranës do të performojnë emra të njohur të muzikës shqiptare si Irma Libohova, Aleksandër Gjoka, Redon Makashi, Bojken Lako, Rezarta Smaja, Mentor Haziri, Gjergj Kaçinari, Deniza Gjezo, Gerta Mahmutaj dhe Endrik Beba.

Biletat mund t’i blini online në www.myticket.al dhe ju vijnë automatikisht në email në format pdf, si dhe fizikisht në agjencitë e përzgjedhura @unionnet_westernunion.

🗓️ 21 Qershor
⏰ ora 20:00

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë