Art

Mos mungoni në promovimin e botimit “Opera Mrika në 4 Akte sipas origjinalit”.

Silvia Tabaku
19/06/2022

Hera e parë që paraqitet e dixhitalizuar krijimtaria dhe vepra e Prenke Jakoves simbas dorshkrimeve origjinale. Botimet fillojne me botimin e operas “Mrika”.

Vokal & Piano
Ju ftojmë në promovimin e botimit të “Opera Mrika në 4 Akte sipas origjinalit”.
Nga ora 18:0 – 20:00 më 22 qershor.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:

Instagram

Më shumë