Bëhuni gati për Jazz Fest N•9!

Silvia Tabaku
27/06/2022

Gati për Jazz Fest n•9? ✨💃🏻🕺🏻🎷🎺

Më 20-21 korrik @hemingwaytirana organizon një prej festave më të bukura dhe energjike! 🤩
Lajmëro miqtë!

Galeri

COD

Silvia Tabaku

Më shumë