Rikthehet “Luajmë në pazar”!

Silvia Tabaku
28/06/2022

Për të gjithë ata që jane pjesë e pasditeve sportive në pazar 💚 Ne ju jemi shumë mirënjohës dhe ju premtojmë që do të vazhdojmë me programin më dinamik të momentit 🏃‍♂️🏀

📌Takohemi te enjten pasdite, datë 30 qershor me sfidat dhe argëtimet e radhës në Pazarin e Ri!

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë