Art

Nuk duhet të mungoni në performancën e Elvin Hoxha Ganiyev!

Silvia Tabaku
05/07/2022

🟢 Shënojeni këtë datë: 7 korrik, ora 20:00!!!

🎼🎻Violinisti virtuoz me origjinë shqiptare, Elvin Hoxha Ganiyev, shoqëruar nga Orkestra Simfonike Shtetërore e Stambollit, nën drejtimin e maestro Hasan Niyazi Tura do të sjellë për publikun shqiptar një performancë të jashtëzakonshme.
Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor mikpret dy nga veprat madhore të Volfgang Amadeus Moxart!! 🎶

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
Instagram

Adresa: Sheshi Skënderbej, Tiranë

Më shumë