Ju mirëpresim në festivalin “Travel Fest Albania 2022”!

Silvia Tabaku
08/07/2022

Travel Fest Albania është festival ndërkombëtar filmi me temë: natyra, mjedisi dhe ekologjia, bota nënujore, biodiversiteti, flora, alpinizmi, sportet ekstreme dhe aventurat, vendet historike, trashëgimia, ekspeditat dhe rrugëtimi, ushqimet dhe pijet etj.

🏆Gjatë një jave, 18-24 korrik, më shumë se 120 filma nga 42 vende të ndryshme të botës do të shfaqen në 4 kinema në kryeqytet:
– 🎥 Amfiteatri i liqenit
– 🎥 Kinema Millenium
– 🎥 Qendra TEN
– 🎥 Parku Rinia
Hyrja Falas!

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë