Valsi i lumturisë

Silvia Tabaku
30/08/2022

@tekbunkeri ju pret një natë shumë e veçantë nën tingujt e muzikës popullore qytetare të regjistruar në pllaka gramafoni, po ashtu dhe performancë live nga Enris Qinami!

💿 Muzikë me pllaka shqiptare kënduar nga: Nexhmije Pagarusha-Lucie Miloti-Ibrahim Tukici-Anita Take-Vace Zela-Zejnel Doli-Ismet Peja-Mazllum Myezini-Nyzafete Shala-Saz’iso-Groupe Arbëreshe Di Lungro.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë