Art

Java e kulturës suedeze në Shqipëri

Silvia Tabaku
02/09/2022

Shqipëria Mikpret Suedinë 🇸🇪
Të dashur miq të Ambasadës së Suedisë në Tiranë,

Mirë se vini në Javën e Kulturës Suedeze 12 shtator – 18 shtator! Vallëzoni në ABBA, shikoni filma intrigues suedezë dhe shijoni ekspozitën e artit nga artistë suedezë dhe shumë më tepër.

Jeni të ftuar në hapjen madhështore 12 shtator 19.00 në Destil. Së bashku festojmë një javë ndryshe të kulturës suedeze!

Shihemi atje!

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë