Art

Premierë absolute në skenën e Teatrit Kombëtar “Ivanov”!

Silvia Tabaku
09/09/2022

Dramaturgu i madh rus Anton Çehov vjen në Teatrin Kombëtar me veprën #IVANOV . Një produksion madhështor ju pret këtë tetor…

“Dramat e Cehovit përshkruajnë qënie njerëzore dhe jo heronj apo keqbërës. Jeta në veprat e tij eshtë e pasqyruar në komplote, në të cilatduket se nuk ndosh shumë, por deri në fund gjithcka ka ndryshuar… Dhe shumë prej nesh fillojnë të kujtojnë se, pavarësisht nga dallimet t ona, në zemër, jemi ende personazhe introspektive Cehoviane”.

Për më shumë informacion mjafton të klikoni më poshtë:
Instagram
Facebook
http://teatrikombetar.gov.al/
+355 4 222 8933

Adresa:
Teatri Kombëtar
Rruga”Sami Frashëri”, Qendra “ArTurbina”, Tiranë

Galeri

COD

Silvia Tabaku

Më shumë