ABBA Tribute Show

Silvia Tabaku
14/09/2022

Mamma Mia, are you a Dancing Queen? 💃
Sillni miqtë tuaj për të vallëzuar dhe kënduar gjatë një nate ku sundojnë ABBA-t, me muzikë të performuar “live” nga banda suedeze “Vision”, që këndon në nderim të ABBA-ve.
Kemi një mesazh shumë special për Tiranën dhe të gjithë fansat e ABBA-ve nga Björn Ulvaeus, një nga anëtarët e grupit ABBA.

Shfaqja fillon në orën 20:00! 🥳
Hyrja falas.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë