Laura Pergolizzi vjen në Tiranë me një shfaqje spektakolare!

Megi Daci
21/09/2022

LP live në Tiranë 💥
Mos humbisni një shfaqje spektakolare në datën 9 Tetor në Sheshin “Nënë Tereza” nga këngëtarja e njohur LP

LP (Laura Pergolizzi) është një këngëtare/kantautore e famshme dhe e suksesshme e muzikës pop, e njohur masivisht për këngën “Lost On You”.

Në vitin 2012 ajo publikoi albumin e saj debutues “Into The Wild” dhe në vitin 2015 pati një tjetër zbulim me albumin “Lost On You” me këngën po me të njëjtin titull, që ende është një hit në mbarë botën dhe këngën “Muddy Waters”.

Biletat i gjeni tek livingroomshow.al 🎫

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë