Nga 29 Shtatori në Cineplexx: “Smile”

Megi Daci
27/09/2022

Pasi dëshmoi një incident të çuditshëm, traumatik që përfshin një pacient, Dr. Rose Cotter fillon të përjetojë dukuri të frikshme që ajo nuk mund t’i shpjegojë. Rose duhet të përballet me të kaluarën e saj shqetësuese në mënyrë që të mbijetojë dhe t’i shpëtojë realitetit të saj të ri të frikshëm.

Titulli origjinal:Smile
Filmi fillon:29.09.2022
Zgjatja e filmit:115 Minuta
Shteti/Viti:USA/2022
Lloji:Horror
Aktorë:Sosie Bacon, Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Robin Weigert, Caitlin Stasey
Regjisori:Parker Finn
Distributori:Constantin Film

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë – E shtunë: 14:00; 16:30; 18:45.
E dielë: 14:00; 16:30; 18:45; 21:00.

Cineplexx QTU

E hënë – E shtunë: 17:45; 20:00.
E dielë: 17:45; 20:00.

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Më shumë