Mos mungoni sot në koncertin “Euphony”!

Megi Daci
28/09/2022

Koncerti “Euphony” do të mbahet në Tiranë në kuadër të projektit cross-border midis Shqipërisë , Malit të Zi dhe dy regjioneve Italiane , Puglia dhe Molise . Përgjatë këtij projekti artistë të rinj shqiptarë përkrah kolegëve të tjerë nga vendet pjesëmarrëse do të performojmë në katër koncerte, ku njëri prej tyre do të mbahet me datë 28 shtator në Tiranë , tek sheshi “Italia”.

STAY TUNED FOR MORE SURPRISES!!! #fame

8 grupe muzikore do të performojnë live sot nga ora 18:00 deri në orën 00:00. 🤘🏻🎸
Emra si @eugentbushpepa@aleksandergjokaofficial@peterpanquartet kombinuar me grupe që vijnë nga Italia dhe Mali i Zi, pjesë të programit Fame, do te jenë kryefjala e kësaj nate.
Muzikë live dhe shumë argëtim – mos e humb!

EuphonyKoncerti "euphony" do të mbahet këtu në Tiranë në kuadër të projektit cross-border midis Shqipërisë , Malit të Zi dhe dy regjioneve Italiane , Puglia dhe Molise . Përgjatë këtij projekti artistë të rinj Shqiptarë përkrah kolegëve të tjerë nga vendet pjesëmarrëse do të performojmë në katër koncerte, ku njëri prej tyre do të mbahet me datë 28 shtator këtu në Tiranë , tek sheshi "Italia"STAY TUNED FOR MORE SURPRISES!!! #fame

Posted by New Vision on Monday, September 5, 2022

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë