“Botë e mrekullueshme”, nga 24 Nëntori në të gjitha kinematë Cineplexx

Megi Daci
22/11/2022


Clades janë një familje legjendare eksploruesish, por dallimet mes tyre vënë në rrezik misionin e tyre më të fundit dhe më të rëndësishëm.

Titulli origjinal:Strange World
Filmi fillon:24.11.2022
Zgjatja e filmit:102 Minuta
Shteti/Viti:USA/2022
Lloji:Animacion, Aksion, Aventure
Regjisori:Don Hall
Distributori:Blitz film i video distribucija d.o.o.

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë – E premte: 13:30; 14:00; 15:30; 16:00; 17:30
E shtunë – E dielë: 12:00; 13:30; 14:00; 15:30; 16:00; 17:30

Cineplexx QTU

E hënë – E premte:
E shtunë – E dielë:

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Më shumë