“Operation Fortune: Ruse de Guerre”, premierë nga 5 Janari në Cineplexx

Megi Daci
09/01/2023

Agjenti Orson Fortune dhe ekipi i tij i operativëve rekrutojnë një nga yjet më të mëdhenj të Hollywood për t’i ndihmuar ata në një mision të fshehtë kur shitja e një teknologjie të re armësh kërcënon të prishë rendin botëror.

Titulli origjinal:Operation Fortune
Filmi fillon:05.01.2023
Zgjatja e filmit:114 Minuta
Shteti/Viti:CHN, USA/2022
Lloji:Aksion
Aktorë:Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Cary Elwes
Regjisori:Guy Ritchie
Distributori:Blitz film i video distribucija d.o.o.

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë – E premte: 15:15; 16:00; 17:00; 18:00; 19:00; 20:00; 21:00
E shtunë – E dielë: 12:15; 15:15; 16:00; 17:00; 18:00; 19:00; 20:00; 21:00

Cineplexx QTU

E hënë – E premte: 16:30; 20:00
E shtunë – E dielë: 12:45; 16:30; 20:00

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Më shumë