“Norm of the North: Family Vacation”, nga 12 Janari në të gjitha kinematë Cineplexx

Megi Daci
11/01/2023

I mbingarkuar nga detyrat e tij mbretërore, kurora e Normit vidhet dhe ai niset në një udhëtim për ta gjetur atë ndërkohë që mundohet të riparojë marrëdhëniet me familjen e tij.

Titulli origjinal:Norm of the North: Family Vacation
Filmi fillon:12.01.2023
Zgjatja e filmit:90 Minuta
Shteti/Viti:USA/2020
Lloji:Animacion, Aventure, Komedi, Familjar
Aktorë:Lisa Durupt, Andrew Toth, Jonathan Holmes
Regjisori:Anthony Bell
Distributori:Blitz film i video distribucija d.o.o.

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë – E premte: 15:00; 17:00
E shtunë – E dielë: 15:00; 17:00

Cineplexx QTU

E hënë – E premte: 15:00
E shtunë – E dielë: 12:00; 14:00

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Më shumë