“The Fabelmans”, premierë nga 19 Janari në Cineplexx

Megi Daci
16/01/2023

I rritur në Arizonën e epokës së pas Luftës së Dytë Botërore, një i ri me emrin Sammy Fabelman zbulon një sekret familjar tronditës dhe eksploron se si fuqia e filmave mund ta ndihmojë atë të shohë të vërtetën.

Titulli origjinal:The Fabelmans
Filmi fillon:19.01.2023
Zgjatja e filmit:151 Minuta
Shteti/Viti:USA/2022
Lloji:Dramë
Aktorë:Michelle Williams, Gabriel La Belle, Paul Dano, Seth Rogen, Judd Hirsch
Regjisori:Steven Spielberg
Distributori:Blitz film i video distribucija d.o.o.

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë – E premte: 16:00; 18:00; 20:00; 21:15
E shtunë – E dielë: 13:00; 15:15; 17:15; 19:15; 21:15

Cineplexx QTU

E hënë – E premte: 16:00; 18:00; 20:00
E shtunë – E dielë: 14:30; 16:00; 18:00; 20:00

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Më shumë