“Çifti”, komedia më e re premierë në skenën e ArTurbina

Megi Daci
23/01/2023

REZERVO PËR DATAT:
🗓2️⃣6️⃣-2️⃣7️⃣-2️⃣8️⃣-2️⃣9️⃣ JANAR
🕖1️⃣9️⃣:0️⃣0️⃣📍ARTURBINA

Të fshehtat më të mëdha, që ndoshta s’ja thoni as vetes, vijnë të thëna me shumë humor nga “çifti” Olta Daku dhe Arben Derhemi… në makinën e tyre të vockël sa një botë e tërë…

🎫 Çmimi i biletës: 7️⃣0️⃣0️⃣ Lekë

🚫 Mosha e lejuar: +14 vjeç

🕗 ORARI I BILETARISË:
09:00-13:00 & 16:00-19:00
(E hëna ditë pushimi)

📞TEL: 04 222 3022 | 068 2000 650

MOS E HUMBISNI❗️

Për më shumë informacion mjafton të klikoni më poshtë:
Instagram
Facebook
http://teatrikombetar.gov.al/
+355 4 222 8933

Adresa: Rruga”Sami Frashëri”, Qendra “ArTurbina”, Tiranë

Më shumë