Art

Anna Pirozzi vjen në Tiranë me ariet më të bukura verdiane

Megi Daci
25/05/2023

Një nga sopranot dramatike më të suksesshme italiane, Anna Pirozzi, fama e së cilës kapërcen çdo kufi rajoni, do të sjellë me vokalin e saj brilant ariet më të bukura verdiane, në skenën gjigande të TKOB-së.

I cilësuar si një event unik për jetën artistike shqiptare, kjo mbrëmje do të përcjellë emocione të veçanta për publikun shqiptar e të huaj, edhe në kuadër të Javës Kulturore Italiane!

🔴Ky event nuk duhet humbur kurrsesi!

🎟️Nxitoni të merrni biletën tuaj, çdo ditë nga ora 10:00- 14:00 dhe nga ora 16:00-20:00!

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
Instagram

Adresa: Sheshi Skënderbej, Tiranë

Më shumë