“OPEN AIR TIRANA” Kinemaja juaj nën qiellin e hapur

Megi Daci
28/08/2023

Ditët e fundit të Gushtit dhe fillimin e Shtatorit shijojeni nën qiellin e hapur të liqenit të Tiranës.
⁣Open Air Tirana sjell për ju listën e filmave më të pëlqyer që do të mund të shihni këtë javë:⁣

28 Gusht – 10 Things I hate about you (1999)
29 Gusht – Çmenduritë e Perandorit Kusko (dublim shqip)
30 Gusht – La paza Gioia (free entry)
31 Gusht – Private event (mbyllur)
1 Shtator – No hard feelings (2023)
2 Shtator – How to lose a guy in 10 days (2003)
3 Shtator – Minions the rise of Gru (2022) [dublim shqip]

Open Air Tirana hapet çdo ditë në orën 19:00
Filmi fillon në orën 21:00
Pas filmit muzikë deri orën 02:00 të mëngjesit

Më shumë